Wij werken samen aan het nieuwe Kukelnest

Masterplan het nieuwe Kukelnest

Na 18 jaar spelen gaan we samen vernieuwen!

FASE 2
IN ONTWIKKELING

Grondverzet Klimbos en Arena van Vermaak

Oplevering oktober 2023

In fase 2 hebben we de 'achterkant' van onze kinderdroomplek letterlijk op de schop genomen. Middels flink grondverzet ontstaan er heuvels, waterpartijen, een ruimte voor het klimbos en nog veel meer!

Ook is er ruimte gemaakt voor onze 'Arena van Vermaak', waar kleine prairiehondjes in de toekomst ruimte hebben om tunnels te graven en met elkaar te ravotten!

Bekijk hieronder enkele video's van de tweede fase

FASE 1
Voltooid

Kapschuur en aanbouw pauzeruimte

Oplevering december 2022

In fase 1 geven we het oorspronkelijke ezelshok achterop de weide een nieuwe bestemming, namelijk een werkplaats voor onze medewerkers van het Aveleijn. In deze ruimte kunnen zij aan de slag met diverse gereedschappen om het Kukelnest een stukje mooier te maken én zelf wat te leren.

Daarnaast hebben wij ook ons hoofdgebouw uitgebreid met een pauzeruimte voor vrijwilligers en medewerkers, ook is het de plek waar iedereen zich kan omkleden en eventueel rustig terug kan trekken.

Bekijk hieronder de fotogallerij van de eerste fase

Masterplan

Het Masterplan

Wie'j dut dr wat an!

We zijn vanaf medio 2020 begonnen met het uittekenen van het masterplan voor het Kukelnest. Waar gewerkt wordt, worden veranderingen gemaakt dus het aanvankelijke plan is een beetje aangepast.

Toch benieuwd naar wat we van plan zijn? Bekijk dan de PDF hieronder om te zien wat we waar gaan doen!

BEKIJK HET MASTERPLAN (PDF)
Logo provincie overijssel

Lintelerweg 4 7471 LB Goor
Tel. 0547-273027
hetkukelnest@live.nl

TARIEVEN

Entree is €2,00 per persoon. Kinderen onder de 2 jaar hebben gratis toegang.

Openingstijden

Elke dag van 10.00 tot 17.00u, maar van 1 november tot 1 december tot 16.00 uur. Zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 16.00 uur.
tenzij het slecht weer is, dan zijn we gesloten.
twijfel je bel voor alle zekerheid 0547-273027
Op feestdagen en met Schoolfeest ook aangepaste openingstijden, kijk daarvoor op onze openingstijden pagina door op de knop hieronder te klikken:

HOE KOM IK ER?

Op de navigatie invoeren: Lintelerweg 2, dan kom je via de Deldensestraat en zul je de parkeerplaats aan de linkerzijde zien!