HIEP – HIEP – HOERA!!! Het grote Kukelnest klimbos is klaar!

20231013 111708

Geopend voor iedereen!

Het heeft iets langer geduurd dan de bedoeling, maar het echte en grote Kukelnest klimbos is klaar. Eindelijk kunnen nu grote en kleine bezoekers van het Kukelnest spannend genieten van het geweldige en uniek nieuwe klimbos. 

Begeleiders en medewerkers van Aveleijn hebben het vandaag met proefklimmen getest. Enthousiast en met een grote schaterlach is het door hen goedgekeurd en officieel ingewijd. “Het kost wel de nodige klimtechniek, maar het is geweldig om te doen;” vinden ze. Onder luid applaus van de meekijkende medewerkers werd het klimparkoers afgelegd. Om er te komen moeten de klimmers eerst over een klein bultje klimmen, want dit uitgebreide grote klimbos staat op een bult naast het kleinere oude klimbos. Omdat het Kukelnest met de nieuwe uitbreiding het ook voor de oudere kinderen lekker spannend wil maken, is het grote klimbos daar nu klaar voor. Hopelijk werkt het weer mee; dan kan iedereen die het kan en durft de klimcapaciteiten laten zien. “KOM KUKEL-KLIMMEN,” zeggen ze op het Kukelnest, “HET IS EEN GEWELDIGE EN SPANNENDE UITDAGING”.


Er komt nog veel meer; waaronder een grote waterspeelplek met pomp met speelzand, een speciaal dieren verblijf. Naast alle speelplekken en dierenverblijven zijn ook mooie wandelpaden aangelegd, waar ouders, grootouders kunnen genieten van de spelende kinderen. Er wordt hard gewerkt aan de verdere aankleding met het planten van bomen, heesters en borders, het verhuizen van de varkens naar hun nieuwe onderkomen en nog veel meer. De officiële opening van de nieuwe Kukelnest uitbreiding zal pas volgend jaar zijn met ingang van het nieuwe seizoen. Maar iedereen mag nu al echt proefklimmen en genieten.

Logo provincie overijssel

Lintelerweg 4 7471 LB Goor
Tel. 0547-273027
hetkukelnest@live.nl

TARIEVEN

Entree is €2,00 per persoon. Kinderen onder de 2 jaar hebben gratis toegang.

Openingstijden

Elke dag van 10.00 tot 17.00u, maar van 1 november tot 1 december tot 16.00 uur. Zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 16.00 uur.
tenzij het slecht weer is, dan zijn we gesloten.
twijfel je bel voor alle zekerheid 0547-273027
Op feestdagen en met Schoolfeest ook aangepaste openingstijden, kijk daarvoor op onze openingstijden pagina door op de knop hieronder te klikken:

HOE KOM IK ER?

Op de navigatie invoeren: Lintelerweg 2, dan kom je via de Deldensestraat en zul je de parkeerplaats aan de linkerzijde zien!